Image
Levering voor 20u
Voor 20u besteld, morgen geleverd
Image
Click & Collect icoon
Click & Collect
Image
stockartikels icoon
+ 15.000 stockartikels
Image
ProClub icoon
ProPoints bij elke aankoop
Image
icoon locatie altijd dichtbij
Slechts 15 min rijden
Image
Alu+
Productnieuws

ALU+ nieuwste revelatie van Ideal Standard

Een persoonlijke douche-ervaring. 

De nieuwe ALU+ collectie valt op door zijn moderne kleurenpalet, praktische kenmerken en sterke duurzaamheidsreferenties en biedt een eigentijdse doucheoplossing voor het moderne leven. Verkrijgbaar in drie laag-glans afwerkingen - Silk Black, Rosé en Silver - combineert deze ALU+ naadloos lange rechthoekige lijnen en perfecte cirkels voor een look die zowel opvallend als leuk is. 

29 april 2024

Alu+

 

100% vrij van chroom, lood en nikkel

Duurzaamheid troef! 

 

Duurzaamheid heeft ook prioriteit gekregen, met ALU+ gemaakt van hoogwaardig recyclebaar aluminium dat voor 84% uit gerecycled materiaal bestaat. Volledig vrij van chroom, lood en nikkel, beschikt ALU+ ook over waterbesparende technologie, die in het hele assortiment is ingebouwd - de doorstroombegrenzers beperken het verbruik tot slechts 8l/min voor de handdouche en 12l/min voor de regendouche zonder impact op de prestatie.

 

Alle plastic onderdelen van ALU+ zijn gemaakt van hoogwaardige, drinkwaterconforme polymeren om ervoor te zorgen dat water nooit wordt vervuild met schadelijke kunststoffen. 

 

 

ALU+ in een notendop: 

 

  • Moderne esthetiek: elegante rechthoekige lijnen die perfect geaccentueerd worden door de ronde kraan, douchekop en handsproeier

 

  • Eigentijds design 

 

  • Waterbesparende technologie

 

  • Zowel de handdouche als de douchekop zijn eenvoudig te reinigen en vrij van kalk dankzij de praktische EasyClean sproeikoppen 

 

  • 100% recycleerbaar 

 

Het ALU+ gamma is een uitstekend voorbeeld van Ideal Standard's toewijding om materiaalontwerp opnieuw uit te vinden en de recycleerbaarheid te maximaliseren.

Van alle markten thuis 

 

Praktisch staat centraal in het assortiment. ALU+ bevat opbergplanken en bijpassende beautybars met spiegels en andere opbergoplossingen, eveneens verkrijgbaar in dezelfde drie kleuren. Bovendien hebben de handdouche en de extra grote regendouchekop twee verschillende straalsoorten, met een normale Rain-straal en de luxueuze SilkRain-modus, waarbij het douchesysteem ultrafijne waterdruppels afgeeft voor een premium, spa-achtige ervaring. 

 

 

 

 

Ontdek ALU+ 

 

Klaar om een douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen?

Ontdek de veelzijdige en duurzame ALU+ collectie op stg.pro.be. Kies voor stijl, comfort, duurzaamheid en geef de doucheruimte een persoonlijke touch.